Den Lille Keramikskole

Skulptur af egen krop

Lav en skulptur af din krop & få større selvkærlighed

3 mødegange

Fredag den 14. februar 17-20

Lørdag den 15. februar 10-15

søndag den 16. februar 10-15

Mange kvinder har et besværligt forhold til deres krop. Det vil vi på denne workshop gøre noget ved. Derfor udbyder jeg i samarbejde med Deva Anaya fra Sjælsroskolen  denne workshop, hvor du får mulighed for at give din krop den kærlighed og opmærksomhed den fortjener.

Kurset byder på meditation, leg og kreativ udfoldelse. På dette kursus modellerer du efter din egen krop.

Du træner evnen til at se den 3-dimensionelle form og gengive den i leret foran dig.

Du får mulighed for at lære, at modellere efter den gamle klassiske teknik og dit syn for formen vil blive skærpet og udviklet.

Imens du modellerer arbejder vi på to plan: Det terapeutiske og det tekniske. Det gør vi, fordi der i arbejdet sættes en god proces i gang i dig, som vi ønsker at støtte og udvikle.

Du medbringer foto af dig selv hjemmefra – enten på print eller på en tablet.

Vi kan også tage billeder af dig – hvis vi aftaler det på forhånd. På billedet skal du sidde, ligge eller stå i samme stilling - stillingen tages fra minimum 4 vinkler.

De sidste par timer bruger vi på udhulning af skulpturen, så den er klar til brænding. 1-2 uger efter kurset kan du hente din skulptur – fin og færdig.

Kom i arbejdstøj og medbring eget værktøj – fx:

Lille kniv eller andet modelleringsværktøj.

Tommestok.

Regnemaskine.

Papir, blyant og farver

Kursuspris 1.500,- kr. inklusiv materialeudgifter, samt te og kaffe. Undervisningen er i private, hyggelige og trygge omgivelser i København. Der er plads til 6 kursister på holdet. Kurset er kun for kvinder. Praktisk info fås ved tilmelding til Rikke på tlf. 2326 8729

Vi glæder os til at berige dig – Kærligst Rikke og Deva Anaya

Kontakt: Rikke Stiig, Tlf. 2326 8729, HF. Kalvebod 80, 2450 SV - rikke@rikkerix.dk
chevron-downmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram