Den Lille Keramikskole

Find dyret i leret

Drømmer du om, at lave din egen dyreskulptur
eller noget, der ligner?

1 uges sommerkursus 2020, datoer er på vej – Pris 3.500,-  inkl. let vegetarisk frokost (max 6 deltagere).

På dette keramikkursus modellerer vi efter dyr. Du kan modellere dit eget kraftdyr eller naboens høns. Eller du kan lade dig inspirere af et eller flere dyr og lave brugsgenstande med udgangspunkt i dyr. Måske er du mest til fantasidyr?  Vi modellerer efter billeder, tegninger, figurer og er vejret med os, tager vi leret i hånden og går ud og modellerer levende dyr. Her i sydhavnen har vi både lamaer, heste og får som modeller.

Du træner evnen til at se den 3-dimensionelle form og gengive den i leret foran dig. Dit syn vil blive skærpet og udviklet. Du bliver introduceret til metoder, der vil udvikle din viden og kundskab – og du bliver guidet fra ide til færdigt resultat.

Kurset er delt i to. De første dage er der fokus på arbejde med leret, ideer og formgivning. De sidste dage på glasering og brændinger. Hvis vejret er godt – afslutter vi med raku-brænding.

Kurset er en introduktion for begynderen, og en mulighed for at erhverve nye kundskaber for den øvede.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram