Den Lille Keramikskole

Hold bliver løbende oprettet

På kurset vil du få håndværksmæssig forståelse og indsigt i keramikkens forunderlige verden. Alle kan deltage uanset erfaring.

For at give dig en bred forståelse for keramikkens muligheder, vil du have mulighed for og bliver undervist i, modellering, pølse-/pladeteknik, skulpturel keramik, begitningsdekoration og glasering. Har du særlige ønsker, er du velkommen til at fortælle det til underviseren. Vi har en enkelt el-drejskive - så der vil og være mulighed for at dreje på den.

Er du mest interesseret i drejning - så kontakt os og lav en aftale om et individuelt intro-forløb i drejning.

På værkstedet brænder vi stentøj. Du kan blive introduceret til et udvalg af spændende lertyper og glasurer, både til brugsting samt til modellering og skulptur. Der vil gennem hele forløbet være individuel vejledning.

Hver gang vil der være en fælles pause: Hvor vi spiser sammen (husk madpakken), ser på nybrændte ting får information og inspiration om aktuelle udstillinger og keramikere.

 

Materialer afregnes individuelt, påregn cirka 300-500 kr til dette. Holdet har 3-5 deltagere, så der er tid til alle. Undervisning foregår I vores lille hyggelige kolonihavehus i København Sydhavnen.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram