Den Lille Keramikskole

Aftenhold

Der er i øjeblikket ingen aftenhold 

8 mødegange (32 lektioner) 2.500,- kr. 

På kurset vil du få håndværksmæssig forståelse og indsigt i keramikkens forunderlige verden. Alle kan deltage uanset erfaring.

For at give dig en bred forståelse for keramikkens muligheder, vil du have mulighed for og bliver undervist i, modellering, pølse-/pladeteknik, skulpturel keramik, begitningsdekoration og glasering. Har du særlige ønsker, er du velkommen til at fortælle det til underviseren. Jeg har to el-drejskiver – så der vil også være mulighed for at dreje på dem.

Er du mest interesseret i drejning – så kontakt mig og lav en aftale om et individuelt intro-forløb i drejning.

På værkstedet brænder vi stentøj. Du bliver introduceret til et lille udvalg af spændende lertyper og glasurer, både til brugsting samt til modellering og skulptur. Vi arbejder med kvætsning, drejning, pølseteknik , pladeteknik, og forskellige dekorationsteknikker. Der vil gennem hele forløbet være individuel vejledning.

Materialer afregnes individuelt, påregn cirka 300-500 kr. til dette. Der er plads til 3-5 deltagere, så der er tid til alle. Undervisning foregår i vores lille hyggelige kolonihavehus i København Sydhavnen.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram