Den Lille Keramikskole

JULEMARKED  I SYDHAVNEN

For første gang holder Den Lille Keramikskole julemarked. Jeg har inviteret 3 af mine gode og superdygtige veninder og to af mine døtre. Sammen fylder vi hus og have med alskens dejligt kunst og kunsthåndværk. Det bliver lørdag den 20. november og lørdag den 11. december 11.30-16.30.

Her på siden kan du se et lille udvalg af det vi laver og hvem vi er. Begge lørdage kommer Per Marstall forbi ca. kl. 15 og synger og spiller nogle af sine sange.

Du kan købe kaffe, gløgg og lækre lune æbleskiver  i cafételtet....så kom forbi til hyggelig og kreativ julestemning. 

Følg med på vores Facebookside, som bliver opdateret med nyheder og konkurrencer.


I december holder jeg åbent lørdag den 11. og lørdag den 18. december december i værkstedet på Den Lille Keramikskole fra 11.30-16.30, hvor du kan købe kunst og unikka kunsthåndværk. Lørdag den 4. december har værkstedet lukket da jeg holder jeg fernisering hos Gallerie Grothe i Charlottenlund. Der er du også meget velkommen til at kikke forbi. Og ellers er du altid velkommen til at kontakte mig, og kikke forbi.

Vi ses  ;-)
Rikke
HF Kalvebod 80 - 2450 København SV
Kontakt: Rikke Stiig, Tlf. 2326 8729, HF. Kalvebod 80, 2450 SV - rikke.stiig@gmail.com
menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram