Den Lille Keramikskole

Skulptur af egen krop

Lav en skulptur af din krop & få større selvkærlighed

2 mødegange / Jeg opretter snart hold sommer 2022

Mange kvinder har et besværligt forhold til deres krop. Det vil vi på denne workshop gøre noget ved. Derfor udbyder jeg  denne workshop, hvor du får mulighed for at give din krop den kærlighed og opmærksomhed den fortjener.

Kurset byder på yoga, meditation, og kreativ udfoldelse. På dette kursus modellerer du efter din egen krop.

Du træner evnen til at se den 3-dimensionelle form og gengive den i leret foran dig.

Du får mulighed for at lære, at modellere efter den gamle klassiske teknik og dit syn for formen vil blive skærpet og udviklet.

Imens du modellerer arbejder vi på to planer: Det terapeutiske og det tekniske. Det gør vi, fordi der i arbejdet sættes en god proces i gang i dig, som jeg ønsker at støtte og udvikle.

Og nej - vi smider ikke tøjet. Du medbringer foto af dig selv hjemmefra – enten på print eller på en tablet.

Jeg kan også tage billeder af dig – hvis vi aftaler det på forhånd. På billedet skal du sidde, ligge eller stå i samme stilling – stillingen tages fra minimum 4 vinkler.

De sidste par timer bruger vi på udhulning af skulpturen, så den er klar til brænding. 2-3 uger efter kurset kan du hente din skulptur – fin og færdig.

Kom i behageligt arbejdstøj. 

Kursuspris 2.500,- kr. inklusiv materialeudgifter, let vegetariske frokost, samt masser af vand, te og kaffe. Undervisningen er i private, hyggelige og trygge omgivelser i København. Der er plads til 4 kursister på holdet. Kurset er kun for kvinder. Kurset er lørdag fra kl. 10-17 og søndag fra 10-15.

Jeg glæder mig til at se dig – Kærligst Rikke

Kontakt: Rikke Stiig, Tlf. 2326 8729, HF. Kalvebod 80, 2450 SV - rikke@rikkerix.dk

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram