Den Lille Keramikskole

Bestilling af personlig skulptur

Juni bød på en særlig bestilling fra en gammel klassekammerat, Lars Simon. Det skulle være en skulptur, der forestiller både ham og hans firbenede følgesvend, Hercules.

Det er samme Lars, der for mange år siden var med til at åbne musikkens verden for mig. En kassette med Queens ”We Are the Champions” landede fik jeg da jeg var 16 år. Senere kom en LP med The Doors' ”Waiting for the Sun”, en gave fra ham, der ændrede min musiksmag for altid. 

Skulpturen? Den er blevet fantastisk og venter nu på at blive sendt til Mallorca. Et sted Lars har kaldt hjem i mange år og nu endda med egen turistbåd. Se hans hjemmeside her: Sailing Mallorca

Er du også fristet? Om det er en skulptur af dig selv, din hund, eller måske noget helt tredje, er jeg klar til at omsætte dine idéer til kunst. Tøv ikke med at kontakte mig - og se også gerne mine tidligere bestillinger for inspiration her:
rikkerix.dk/bestil-en-personlig-skulptur/

 

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram