Den Lille Keramikskole

Modellering af egen krop – terapi for sjælen

Som mange, kan jeg have svært ved at anerkende mit eget spejlbillede. Det har fået mig til at reflektere. Når jeg arbejder med mit ler og modelarbejde, ser jeg ikke bare en krop; jeg ser et landskab fyldt med unikke konturer og former, hver enkelt krop har sin egen dybt personlige historie.

Kan jeg lære at se min egen krop på samme fordomsfrie måde? Dette har ført mig til en selvransagende og terapeutisk rejse: modellering af min egen krop. Det blev en øvelse i mindfulness, en mulighed for at rumme min krop. Se den som et landskab, der fortjener kunstneriske og kærlige opmærksomhed.

Resultatet blev ikke bare en fysisk skulptur, men også en indre rejse — en ny måde at se mig selv på. Min skulptur kom med på en udstilling på Frederiksborg Slot og fandt endda en ny ejer. Værdien for mig var den selvindsigt, processen bragte med sig.

Kom og oplev en weekend med terapeutisk og kreativ fordybelse, personlig udvikling og yoga. 

Kurset er kun for kvinder.

Tilmelding her

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram