Den Lille Keramikskole

Om os

Vi har små lokaler og derfor også små hold. Vi arbejder på at få nogle større lokaler - men indtil videre foregår undervisningen i vores hyggelige kolonihavehus i sydhavnen i København, med tilhørende små værksteder.

Du får vejledning, inspiration og mulighed for at udvikle din formsans.  

Læs artikel om hvor vigtig kreativitet er for vores hjerne

Underviserne: Rikke har gået 4 år på Danmarks Design Skole – fra 1990-1994. Efterfølgende har hun taget uddannelse som mediegrafiker og arbejdet 12 år, som illustrator og grafiker i en stor organisation. Sideløbende har hun modelleret efter levende modeller – både dyr og mennesker og har ca. 25 års erfaring med det. Hun underviser i modellering af både potter og skulpturer. Derudover har Rikke taget 1 års uddannelse som Mindful terapeutisk healer på Sjælsroskolen og er pt. i gang med Kunstterapiuddannelsen, på 2. år.

Lars er uddannet teatertekniker og håndværker. Lars laver alle de tekniske og praktiske ting – som fx at programmerer keramikovnens brændeprogrammer og han står for teknikken ved kommende raku-brændinger. Derudover er Lars kok, bager, fotograf og Web-redaktør.

menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram